UniCredit Bank însoţeşte antreprenorii pe parcursul întregului ciclu de dezvoltare a afacerii si lansează o nouă ofertă de produse şi servicii adresată companiilor mici şi mijlocii, constând în patru pachete cu structuri adaptate nevoilor de creştere a afacerii.

Noua ofertă UniCredit Bank include pachetele Creativ, Partener, Smart şi Progresiv, mixul de produse şi servicii, respectiv costul fiecăruia dintre acestea, fiind adaptat diferitelor etape din viaţa unei afaceri mici şi mijlocii. Prin aceasta structură de produse, UniCredit se adresează companiilor mici şi mijlocii cu cifre de afaceri de până la 3 milioane de euro.

“Prin revizuirea ofertei de produse pentru întreprinderile mici şi mijlocii vrem să reconfirmăm faptul că suntem un partener de încredere al antreprenorilor, că ne dorim să le fim alături de-a lungul întregii experienţe de dezvoltare, construind relaţii de lungă durată şi ajutându-i să îşi ducă afacerea la nivelul următor. Însoţim antreprenorii din momentul de start al afacerii lor, punându-le la dispoziţie un pachet de instrumente bancare esenţiale, cu cost zero, urmând ca atunci când consideră că nevoile pe care le au s-au diversificat şi au evoluat, să poată opta pentru un pachet mai complex de produse şi servicii. Pachetele UniCredit Bank conţin, de asemenea, un grad ridicat de digitalizare şi inovaţie, incluzând în condiţii extrem de avantajoase instrumente bancare de ultimă generaţie, aşa cum sunt serviciul de Mobile Banking sau dispozitivul mobilePOS”, a declarat Septimiu Postelnicu, Şeful Diviziei de Retail în cadrul UniCredit Bank.

Astfel, pachetul Creativ propune o ofertă foarte competitivă, cu taxa de pachet zero, clienţilor din categoria start-up, a organizaţiilor non-guvernamentale, persoanelor fizice autorizate, liber profesioniştilor şi business-urilor cu cifra de afaceri mai mică de 100.000 de euro. Acesta oferă atât produsele financiare de bază pentru orice afacere (cont curent în lei, pentru care nu se percepe comision lunar de administrare), BusinessNet Basic (fără comision lunar de administrare), un card de debit (Visa Business Electron/Visa Business Silver, fără comision de administrare) cât şi alte produse opţionale fără comision de administrare (precum cont curent în valută sau Mobile B@nking) sau în condiţii speciale (precum dispozitiv mPOS, pentru care nu se percepe garanţie).

Celelalte pachete reprezintă combinaţii de produse şi servicii bancare destinate companiilor mici şi mijlocii adaptate în funcţie de specificul activităţii şi tipurile de operaţiuni bancare efectuate. Cu costuri standard situate între 39 de lei/lună şi 299 lei/lună, în funcţie de complexitatea structurii de produse şi servicii incluse, celelate pachete oferă inclus în preţul pachetului un număr dat de conturi curente în lei sau valută şi BusinessNet Basic fără comision de administrare, plăţi şi încasări, retrageri fără cost la ATM-urile UniCredit şi Euronet Romania, depuneri gratuite la automate Self Service, serviciul de Mobile B@nking, posibilitatea acordării unui card de credit fără comision de administrare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)