UniCredit CAIB Securities Romania a inceput de la 1 iunie 2012, procesul de integrare cu UniCredit Tiriac Bank, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de credit. Inglobarea activitatilor societatii de servicii de investitii financiare in Divizia de Corporate Investment Banking & Private Banking (CIB & PB) a UniCredit Tiriac Bank nu va impacta in niciun fel functionarea business-ului de brokeraj, care se va desfasura la fel ca pana in prezent.

Clientii vor beneficia de aceleasi servicii si de acelasi mod de lucru, la standardele de inalt profesionalism care au pozitionat UniCredit CAIB Securities in top 3 intermediari pe piata de capital din Romania, cu o cota de piata de 8,21%*. Aceasta convergenta are in vedere fructificarea sinergiilor si valorificarea optima a resurselor locale, mizand in continuare pe acelasi angajament ferm al UniCredit, ca banca europeana de top. *Cota de piata  se refera la perioada ianuarie – mai 2012 si reprezinta volume BVB, actiuni si unitati de fond.

UniCredit CAIB Securities Romania, divizia de brokeraj a Grupului UniCredit in Romania, beneficiaza de o experienta incontestabila, fiind prezenta inca din anul 1996 pe piata de capital romaneasca. UniCredit CAIB Securities ofera o gama completa de servicii de intermediere pe piata de capital din Romania (tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti), ca si pe piete externe, servicii adresate clientilor institutionali straini si romani si clientilor de retail. Echipa locala de analiza acopera o arie variata de sectoare (petrol si gaze, institutii financiare, industria farmaceutica, utilitati, resurse naturale si imobiliare), specialistii avand si responsabilitati de analiza sectoriala la nivel regional.

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrală si de Est, numarand peste 3.900 sucursale.
In Romania, UniCredit Ţiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare care ofera servicii si produse financiare de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)