UniCredit a fost desemnat de către Euromoney Cash Management Survey 2018 drept furnizorul preferat de servicii de cash management al companiilor internaţionale cu operațiuni în Europa Centrală și de Est (CEE), precum și pentru serviciile oferite clienților și instituțiilor non-financiare.

Acestei distincții i se adaugă titlul de „Best Cash Management Bank” pentru operațiunile din Austria, Bosnia și Herțegovina, Croația și Turcia.

În plus, UniCredit a primit premiul pentru „Best Service Management” pentru activitatea globală la nivelul CEE; în America de Nord, pentru Instituții financiare; în Austria, Bosnia și Herțegovina, România și regiunea CEE – pentru Instituții non-financiare. În regiunea CEE, UniCredit a ocupat locul I în cadrul „Best Service Management”, la categorii precum „Business Functions”, „Financial facilities”, „Personnel and Tech Provisions”. Pentru cea din urmă, UniCredit a fost evidenţiată ca furnizor de top în Europa de Vest.

„Rezultatele și recunoașterea oferite de acest sondaj prestigios confirmă faptul că UniCredit are un portofoliu puternic de produse. Suntem onorați de recunoaşterea primită din partea instituțiilor financiare și non-financiare și ne menținem angajamentul de a ne îmbunătăți constant oferta și de a crește satisfacția clienților noștri”, a declarat Andrea Diamanti, Head of CEE CIB în cadrul UniCredit.

“Este o nouă distincţie onorantă pentru noi, care reconfirmă poziţionarea UniCredit Bank ca partener preferat în piaţa de servicii bancare de Cash Management. Aprecierea clienţilor noştri este un element fundamental în evaluarea portofoliului de produse şi a eficienţei cu care am reuşit să ne adaptăm nevoilor dinamice ale pieţei, prin optimizarea şi digitalizarea proceselor interne şi prin adoptarea dezideratului de a fi banca lucrurilor care contează pentru clienţi. Ridicăm ştacheta şi mai sus, avem multe dezvoltări noi în curs de implementare, în special în aria digitală. UniCredit Bank investeşte constant în inovare şi în oameni, iar această strategie este cea câştigătoare”, a declarat Gabriel Jeflea, Global Transactional Banking Director în cadrul UniCredit Bank.

Considerat un sondaj global de referință și cel mai cuprinzător ghid al industriei de profil, Euromoney Cash Management 2018 este al șaptesprezecelea sondaj anual privind principalii furnizori de produse și servicii de cash management din lume.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)