UniCredit susține că sprijină mobilitate urbană printr-o ofertă cu DAE de 0% pentru finanțarea produsului Vespa Elettrica oferit de The Bike Hub.

Foarte bine! Și totuși, încurajăm mobilitatea asta după 30 de ani…

UniCredit Consumer Financing a încheiat un parteneriat cu The Bike Hub, importatorul oficial pentru România al grupului Piaggio pentru brandurile Aprilia, Vespa, Moto Guzzi, Piaggio, Gilera și Derbi în contextul în care acesta a lansat în România Vespa Elettrica, primul model integral electric din ofertă.

UniCredit Consumer Financing vine în întâmpinarea clienților care doresc să achiziționeze noul scuter Vespa Elettrica cu o ofertă specială. Astfel, până pe 28 februarie 2019, clienții pot beneficia de credite cu dobândă anuală efectivă („DAE”) de 0%, direct în showroom, pentru achiziția modelului proaspăt lansat.

„Suntem banca pentru lucrurile care contează pentru clienți și, în acest context, vrem ca, prin parteneriatul încheiat, să venim în întâmpinarea celor care caută soluții de a fi mai eficienți în traficul urban din ce în ce mai aglomerat. Astfel, persoanele care vor cumpăra până pe 28 februarie un produs Vespa Elettrica oferit de către The Bike Hub pot beneficia de finanțare direct în showroom, cu toate costurile zero. Într-o lume dinamică, suntem mereu pregătiți să ne adaptăm cu produse la fel de dinamice”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

Oferta de finanțare Vespa Elettrica este valabilă pentru sume minime de 4.500 de lei și sume maxime de 100.000 de lei, pe o perioadă cuprinsă între 6 și 36 de luni. Clienții care apelează la această ofertă vor beneficia de o dobândă fixă de 0% pe an, comision lunar de administrare credit de 0 lei, precum și de un comision de acordare de 0 lei, DAE de 0%.

Produsul de finanțare UniCredit Consmer Financing este destinat persoanelor fizice, cetățeni români sau cetățeni străini rezidenți în România cu venituri obținute în România. Persoanele eligibile pentru credit sunt cele cu vârste cuprinse între 30 și 70 de ani, respectiv între 30 și 55 de ani în cazul navigatorilor, cu un venit minim lunar de 2.000 de lei.

Vespa costă 6.390 de euro și are o autonomie de 100 de km, după patru ore de încărcare.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)