La Viena, seful UniCredit pentru Europa Centrala si de Est, Carlo Vivaldi, a declarat ca interesele Grupului italian vizeaza Romania si Cehia. Dupa vanzarea operatiunilor din Ucraina, ce se vor incheia in martie, italienii nu mai au vanzari planificate in zona. Poate doar achizitii. Daca apar oportunitati.

“Dupa Ucraina, nu mai avem planificate vanzari in zona”, a declarat Vivaldi la intr-un briefing de presa la Viena, citat de Askanews.it.

In ceea ce priveste posibile achizitii, Vivaldi a spus ca planul bancii prevede o “crestere organica generalizata”, dar nu exclude tranzactiile extraordinare, in cazul in care apar oportunitati.

“Unele tari – am spus – sunt in partea de sus a listei, in cazul in care apar oportunitati de crestere externa.”

In special, in Romania si Cehia, a declarat managerul UniCredit.

“In Romania, suntem interesati de achizitionarea de portofolii, in timp ce in Cehia, suntem interesati de banci. In ambele cazuri nu avem dosare pe birou”, a explicat Vivaldi jurnalistilor interesati de actiunile bancii in regiune.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)