Grupul UniCredit susține Earth Hour 2018 în 13 țări. Sâmbătă, 24 martie 2018, UniCredit România se alătură inițiativei Earth Hour 2018 și stinge lumina între orele 20.30 și 21.30 în clădirile din București, Bulevardul Expoziției nr. 1F (sediul central UniCredit Bank) și strada Ghețarilor (sediile UniCredit Consumer Financing și UniCredit Leasing). Tot atunci vor stinge lumina și cele două sedii UniCredit Business Integrated Solutions din București (str. Fabrica de Glucoza nr. 5) și Iaşi (str. Palas nr. 5C).

UniCredit participă la Earth Hour 2018 prin 77 dintre clădirile sale din 13 state europene (România, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Italia, Rusia, Serbia și Slovacia). Este al unsprezecelea an consecutiv când Grupul participă la inițiativa globală a World Wide Fund for Nature, al cărei scop este de a crește nivelul de conștientizare a schimbărilor climatice și a impactului acestora asupra planetei.

Sprijinul acordat campaniei face parte din eforturile depuse de UniCredit de-a lungul timpului pentru a proteja mediul și a încuraja dezvoltarea durabilă. Dintre acestea, amintim strategia UniCredit de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră cu 60% până în anul 2020 și cu 80% până în 2030.

În 2017, UniCredit a redus nivelul emisiilor cu 41% față de 2008 datorită accentului plasat pe eficiența energetică, pe optimizarea spațiilor de lucru și pe digitalizarea operațiunilor bancare.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)