UniCredit a lansat astăzi o nouă ofertă pentru produsul Genius Cont, cu comisioane zero pentru administrarea contului și retragere de numerar de la bancomat. Prin intermediul ofertei, clienții vor avea totodată posibilitatea de a face schimb valutar la cursul BNR, într-un interval de o oră din fiecare zi lucrătoare, în limita a 1.000 de euro.

Accesul la Genius Cont prin intermeidul aplicației de Mobile Banking se face cu ajutorul amprentei digitale.

Oferta implică o gamă diferită de servicii, în funcție de categoria de vârstă în care se încadrează clientul și de veniturile clientului.

Astfel, tinerii cu vârsta sub 18 ani, beneficiază de comisioane de administrare zero și de comisioane zero la plățile electronice către orice bancă.
Pentru a avea acces la aceste servicii gratuite, cei care cu vârsta între 18 și 24 de ani trebuie să aibă instalată aplicația de online banking și să acceseze lunar Mobile/Online Banking sau serviciul alertă SMS. Acești clienți primesc în plus un card de debit gratuit.

Pentru salariați, condiția de a beneficia gratuit de toate aceste servicii este să își vireze salariul prin UniCredit, respectiv minim 700 de lei pe lună. Dacă într-o lună nu sunt încasați cei 700 de lei prin intermediul băncii clientul beneficiază de comsioane zero, urmând ca în luna viitoare când nu sunt încasate veniturile să se treacă la un comision standard de 5 lei.

Cei care au peste 5.000 de lei venituri lunare, chiar dacă nu în mod constant, sau au 200.000 de lei în cont, primesc în plus un card Gold Gratuit și posibilitatea de a retrage cash gratuit de la ATM la orice ATM din lume.

Cei care încasează lunar peste 20.000 de lei sau investesc minim 900.000 de lei, beneficiază de asemenea de un card Gold gratuit și de retrageri gratuite de la ATM de la orice bancomat din lume.

Pensionarii beneficiază de toată oferta Genius, ce implică plăți gratuite, card și retrageri de ATM gratuite, cu singura condiție să își încaseze pensia.

Totodată, prin intermediul ofertei, toți clienții care utilizează Online Banking sau Mobile Banking primesc 3 lei înapoi dacă achită trei facturi lunar și orice depozit constituit prin Online sau Mobile Banking aduce un plus de dobândă de 0,15 puncte procentuale.

Un alt serviciu inclus în ofertă este posibilitatea de a efectua un schimb valutar la cursul BNR, zilnic, în intervalul 13.15 și 14.15, în limita a 1.000 de euro.

Potrivit lui Sorin Drăgulin, Director Produse și Segmente Retail în cadrul UniCredit Bank, anul trecut baza de clienți Mobile Banking a UniCredit Bank s-a triplat în raport cu anul anterior, iar anul acesta, până acum, deja s-a dublat. „Toată baza de clienți va fi mutată spre noua ofertă, UniCredit va avea o singură ofertă”, a mai spus Drăgulin.

La mijlocul anului trecut, banca avea 650.000 de clienți retail, ținta fiind de un milion de clienți, în maximum 5 ani.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)