UniCredit Tiriac Bank este singura banca din Romania care a primit certificarea Top Employers Europe, pentru al treilea an consecutiv, fapt ce plaseaza banca intre angajatorii cu cele mai inalte standarde si practici de management al resurselor umane la nivel european, potrivit portalului www.iLikeBanking.ro.

“UniCredit tiriac Bank este una dintre putinele companii care au primit certificarea exclusiva in 2014, alaturi de alte subsidiare ale grupului UniCredit. Pentru a primi recunoasterea Top Employers 2014, companiile trebuie sa fie certificate in cel putin cinci tari europene. Cercetarea independenta a validat UniCredit tiriac Bank ca parte a grupului select de angajatori certificati Top Employers. UniCredit tiriac Bank a parcurs un proces de cercetare si audit in care au fost evaluate cultura companiei, oportunitatile de cariera, training si dezvoltare, conditiile de lucru, beneficiile de baza si pachetul de beneficii secundare”, precizeaza reprezentantii UniCredit Tiriac Bank.

 

Citeste integral pe iLikeBanking.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)