UniCredit Tiriac Bank a incheiat un acord cu Bancpost, banca ce detine licenta exclusiva de emitere si acceptare a cardurilor American Express® in Romania, prin care cardurile American Express® vor putea fi folosite si pentru plata la terminalele instalate de UniCredit Tiriac Bank la comerciantii parteneri. In Romania, Bancpost emite exclusiv trei tipuri de carduri de credit sub sigla American Express: American Express® Gold, American Express® Green si EuroLine American Express® (prin ERB Retail Services).

Astfel, UniCredit Tiriac Bank si Bancpost sunt singurele banci din Romania care accepta carduri American Express pentru plata cu cardul la comerciantii parteneri. Tranzactiile realizate la POS-urile UniCredit Tiriac Bank sau Bancpost nu presupun niciun comision pentru clienti, indiferent de emitentul cardului. UniCredit Tiriac Bank opereaza in prezent o retea de aproximativ 12.800 si Bancpost aproximativ 8.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti. UniCredit Tiriac Bank si Bancpost se angajeaza sa sprijine extinderea acceptarii la plata a cardurilor American Express® in Romania.

Despre UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, numarand peste 3.900 sucursale. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. Banca deserveste 591.000 de clienti, printr-o retea de 208 sucursale.
Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Despre Bancpost

Bancpost este o banca universala de Top 10, cu o prezenţă de 22 de ani in Romania si peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si de incredere. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri – a dezvoltat retele extinse de peste 570 ATM-uri, 8.100 POS-uri si 260 APS-uri care ofera accesul comod si permanent la serviciile Bancii. Bancpost este partenerul exclusiv în Romania al American Express in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard. Bancpost a fost recunoscuta de “VISA Forum România” drept “Credit Card Visa Champion” pentru cea mai puternica crestere neta a portofoliului de carduri de credit Visa pe piata bancara din România in 2012.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)