UniCredit Tiriac Bank vine in sprijinul clientilor care doresc sa elimine din start riscul valutar si sa stie exact, pentru o perioada lunga, care este rata lunara de plata pentru creditul contractat, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Oferta este una dintre cele mai avantajoase din piata din punctul de vedere al costurilor, cu o dobanda de doar 8,3% pentru creditele ipotecare si 8,7% pentru creditele de investitii imobiliare.

Practic, UniCredit Tiriac Bank a lansat noi produse de creditare cu ipoteca, exclusiv in lei, cu dobanda fixa pentru primii 3 ani. Este vorba despre credite cu garantie imobiliara, respectiv: credit imobiliar, credit ipotecar, credit de investitii imobiliare sau credit de refinantare Umbrella.

”Structura de costuri este foarte transparenta si avantajoasa pentru intreaga perioada pe care deruleaza creditul : dobanda este fixa in primii 3 ani, iar din al patrulea an dobanda este variabila (Robor 1M/3M/6M + 4% pentru creditele ipotecare sau Robor 1M/3M/6M + 5% pentru creditele de nevoi personale cu garantie imobiliara)”, se arata in comunicatul de presa.

”Pentru ca suntem constienti de faptul ca inca traversam o perioada plina de provocari si pentru ca dorim sa respectam nevoile tuturor clientilor nostri, am dorit sa punem la dispozitie o varianta foarte avantajoasa de finantare pentru cei care au venituri in lei si care doresc sa fie protejati de fluctuatiile cursului de schimb fata de principalele valute: euro si dolarul american”, a declarat Bogdan Spuza, Director Marketing si Segmente in cadrul Diviziei Retail a UniCredit Tiriac Bank.

Exemplu reprezentativ:

* Puteti contracta un credit de achizitie locuinta de 200.000 RON cu un venit mediu pe familie de doar 4.000 lei.
* Pentru un credit de achizitie locuinta de 200.000 RON, acordat pe o perioada de 30 ani, DAE 9,54% (dobanda fixa trei ani 8.3% apoi variabila 8.56% formata din Robor la 1 luna + marja fixa 4%) rata lunara de plata este 1.545 lei. Comisionul de analiza este de 1.290 RON, comisionul lunar de administrare al creditului calculat la soldul facilitatii 0.05%, iar suma totala de plata la sfarsitul perioadei de creditare este de 579.983 RON.
* Asigurarea de viata si opinia juridica sunt platite de catre banca, clientul avand de achitat urmatoarele costuri conexe: evaluarea, taxele notariale, taxa de inscriere la AEGRM si asigurarea de imobil.
* Un avantaj important este ca imprumuturile sunt oferite doar in lei, astfel incat suma lunara de plata nu se va modifica in functie de evolutia cursului de schimb.
* In plus, asigurarea de viata ii este oferita gratuit clientului, pentru creditele sub 150.000 euro (echivalent lei).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)