UniCredit Tiriac Bank anunta ca a redus timpul de raspuns pentru analiza facilitatilor pe termen mediu si scurt pentru o expunere de maximum un milion de lei, in beneficiul clientilor IMM. Astfel, decizia de aprobare este data in maximum 24 ore in cazul creditelor fara garantii si in maximum 72 de ore in cazul imprumuturilor cu garantii.

“Ne concentram eforturile pe cunoasterea si deservirea nevoilor concrete ale clientilor nostri. Ne adresam IMM-urilor cu o experienta dovedita si dorim sa continuam sa crestem pe acest segment de piata. Pentru IMM-uri este important raspunsul rapid atunci cand aplica pentru o facilitate, mai ales daca aceasta are ca destinatie finantarea activitatii curente. Asa ca am redus la minimum posibil timpul de analiza a dosarelor, pentru a le putea pune la dispozitie resursele potrivite, la momentul potrivit”, a explicat Simona Lacatus, director clienti IMM, Divizia Retail, UniCredit Tiriac Bank.

In plus, clientii IMM care aplica pentru o noua linie de credit de la UniCredit Tiriac Bank pana la 31 mai beneficiaza de comision de acordare 0.

“Numarul cererilor de credite din partea clientilor IMM a crescut cu aproximativ 10-15% in primele trei luni din 2014 fata de intervalul similar al anului trecut, in cazul bancii noastre. Desi clientii continua sa fie prudenti in evaluarea nevoilor lor de finantare, datele noastre arata o revenire a increderii pe acest segment si – in cazul multor firme – o reluare a planurilor de dezvoltare a activitatii”, a completat Simona Lacatus.

Campania se adreseaza atat clientilor existenti, care au deja un pachet IMM de servicii si produse bancare din oferta curenta a bancii, cat si celor care aplica pentru un astfel de pachet pana la finalul lunii mai a acestui an.

Conditii pentru a beneficia de comision de acordare 0:
Compania trebuie sa aiba o cifra de afaceri pana la 3 milioane de euro.
Sa detina deja sau sa achizitioneze unul din pachetele IMM de servicii bancare si non-bancare Prime Executive, Prime Extra, Smart sau Easy Basic, adaptate nevoilor companiei.

Sa aplice pentru linia de credit pana la 31 mai 2014 in orice sucursala UniCredit Tiriac Bank.

Cu ajutorul liniei de credit de la UniCredit Tiriac Bank, clientul IMM isi poate finanta activitatea curenta/necesarul de capital de lucru, are flexibilitate in gestionarea perioadei dintre plati si incasari si asigura companiei fondurile de care are nevoie pentru a acoperi platile urgente inainte de incasarile estimate.

Pachetele IMM (Prime Executive, Prime Extra, Smart si Easy Basic):
Au un cost lunar fix, astfel incat clientul stie permanent cat il costa lunar operatiunile bancare
Cuprind atat produse clasice (conturi si carduri) cat si servicii menite sa simplifice activitatile bancare (Business Net, Info SMS, Direct Debit).

In calitate de sponsor oficial al UEFA Champions League, UniCredit intelege atat pasiunea pentru afaceri, cat si pe cea pentru fotbal. Toti clientii care aplica in sucursale pentru o linie de credit cu zero comision de acordare in perioada campaniei (01 aprilie – 31 mai 2014) vor primi o moneda de colectie in editie limitata – Moneda Oficiala UEFA Champions League a sezonului 2013/2014. Aceasta vine cu un design special si un certificat de autenticitate, perfecta pentru a fi expusa pe birou.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)