UniCredit Tiriac Bank anunta finalizarea cu succes a preluarii RBS Romania. Tranzactia semnata pe 5 august, a implicat transferul portofoliului de clienti Corporate ai RBS Romania, constand in companii private de talie medie si mare, locale si internationale, precum si institutii publice si financiare. Personalul RBS Romania asociat portofoliului Corporate a facut de asemenea parte din transferul agreat cu UniCredit Tiriac Bank.

“Procesul de integrare a decurs bine si putem considera ca finalizarea sa marcheaza o noua etapa in dezvoltarea UniCredit Tiriac Bank pe zona Corporate. Pornim in noul an mai puternici si la fel de hotarati sa ne reafirmam drept un partener de incredere, la dispozitia clientilor nostri. Suntem un finantator activ al economiei reale si dorim sa continuam sa crestem organic, deservindu-ne clientii la cele mai inalte standarde, cu solutii bancare performante, adaptate nevoilor lor specifice”, a declarat Rasvan Radu, CEO al UniCredit Tiriac Bank si Country Chairman UniCredit in Romania.
 
“Ne bucura ca transferul business-ului nostru a decurs cu usurinta si fara a produce inconveniente fostilor nostri clienti. Suntem in continuare convinsi  ca acest transfer va aduce multe beneficii si valoare adaugata clientilor, deoarece UniCredit Tiriac Bank are o oferta excelenta de produse si servicii, ca si un angajament dovedit fata de piata romaneasca ”, a spus Henk Paardekooper, Hub Executive al RBS in Europa Centrala si de Est.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)