UniCredit Tiriac Bank a fost desemnata institutia financiara cu cele mai bune servicii de Private Banking din Romania in cadrul Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey 2014.

„Abordarea noastra de investitii se bazeaza pe un proces disciplinat, aliniat la nivel regional, care pleaca de la intelegerea obiectivelor financiare si a tolerantei la risc ale clientilor nostri cu scopul de a raspunde exigentelor acestora. Deschiderea clientilor nostri catre solutiile investitionale oferite vine in urma unor eforturi de educare, prin intelegerea importantei planificarii financiare pe termen mediu-lung, a diversificarii globale si pe baza dezvoltarii unei relatii de incredere cu banca. Ne mandrim sa fim recunoscuti pentru calitatea serviciilor oferite clientilor nostri si vom continua sa livram aceleasi standarde, concentrandu-ne pe asigurarea unui cadru documentat si transparent care sa ajute clientii in luarea deciziilor investitionale optime”, a declarat Anca Eremia, director UniCredit Tiriac Private Banking.

UniCredit Tiriac Private Banking deserveste in prezent peste 3.000 de clienti, cu active totale care depasesc 500 milioane euro.Gama de produse si servicii puse la dispozitia clientilor este diversificata, incluzand  solutii clasice de economisire, dar si  instrumente cu venit fix, fonduri de investitii si produse structurate.

Un alt element de diferentiere in piata este prezenta echipei de Strategii Globale de Investitii. Printr-un proces de alocare in functie de clasele de active, clientii au posibilitatea de a-si diversifica global detinerile in scopul de a optimiza investitiile si de a identifica produsele compatibile cu obiectivele si profilul de risc.

UniCredit Private Banking a mai primit alte trei distinctii in cadrul sondajului Euromoney, pentru diferite subcategorii acordate diviziilor din Cehia, Ungaria si Italia.

UniCredit Private Banking ofera o gama completa de servicii si produse pentru peste 260.000 de clienti din 14 tari europene, avand in administrare active de peste 150 miliarde euro. Prin prisma experientei si apartenentei la UniCredit, banca europeana de top, specialistii si consultantii de investitii beneficiaza de perspectiva independenta asupra pietelor si de produse exclusiviste.

Premiile anuale pentru Private Banking ale Euromoney reprezinta cele mai prestigioase distinctii in zona de administrare a activelor financiare, fiind desemnate atat pe baza cifrelor livrate de entitatile analizate, cat si prin votul profesionistilor din industrie. Sondajul acopera peste 35 de categorii de produse si servicii la nivel global si regional si aproape 100 de tari.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)