UniCredit Tiriac Bank si RBS Romania anunta finalizarea transferului legal al business-ului de Retail si Royal Preferred Banking al RBS (Bank) Romania S.A. catre UniCredit Tiriac Bank S.A. si UniCredit Consumer Financing IFN S.A, conform comunicatului public din 30 aprilie 2013.

Pe 5 august incepe perioada de tranzitie, in decursul careia clientii cu produse de creditare vor continua sa fie deserviti de catre RBS Romania in numele UniCredit Tiriac Bank pana la 15 septembrie, data la care intregul proces de tranzitie va fi finalizat. Clientii care detineau la RBS Romania doar produse de cont curent, depozite si servicii asociate au fost deja transferati cu succes la UniCredit Tiriac Bank, in urma exprimarii acordului in acest sens.

„Etapele parcurse pana in prezent in procesul de transfer al clientilor de la RBS Romania demonstreaza ca am facut o alegere potrivita pentru toate partile implicate. Dorim sa le multumim clientilor pentru increderea acordata si sa le demonstram ca suntem un partener pe care se pot baza, punandu-le la dispozitie produse si servicii competitive, experienta vasta si consultanti bine pregatiti, printr-o ampla retea teritoriala si un Call Center performant. In plus, beneficiem de o strategie de dezvoltare pe piata de Retail si de resursele necesare pentru a creste alaturi de clientii nostri ” a declarat Rasvan Radu, CEO UniCredit Tiriac Bank si Country Chairman al grupului UniCredit in Romania.

„Faptul ca aproape toti clientii nostri si-au exprimat acordul in legatura cu migrarea conturilor lor la UniCredit Tiriac Bank ne-a intarit parerea ca am luat cea mai buna decizie vanzand business-ul nostru de Retail si Royal Preferred Banking catre UniCredit Tiriac Bank. Vom continua sa ne servisam clientii cat mai bine pe parcursul perioadei de tranzitie, care se va finaliza complet pe data de 15 septembrie. In ceea ce priveste strategia de business pe care o va urma RBS in Romania, vom continua sa fim o banca dedicata clientilor persoane juridice, oferind produse de tranzactii bancare si trezorerie competitive si inovative segmentului pe care ne concentram, companii de top internationale si locale de dimensiuni mari si clienti institutionali” a declarat Henk Paardekooper, Presedinte si CEO RBS Romania.

Atat RBS Romania cat si UniCredit Tiriac Bank doresc sa asigure in continuare un transfer facil al conturilor clientilor. Toti clientii au primit toate informatiile necesare asupra procesului si planificarii transferului. Odata transferati, clientii vor beneficia de oferta complexa de produse si servicii de Retail a UniCredit Tiriac Bank, respectiv a UniCredit Consumer Financing. Pentru mai multe informatii, clientii care detineau la RBS Romania doar conturi curente si produse asociate se pot adresa Contact Center-ului UniCredit Tiriac Bank, la +40 21 200 20 20 (retea Romtelecom) sau +4037 263 70 20 (retea Vodafone). Toti ceilalti clienti pot suna la RBS Phone Banking, +40 21 20 20 800, disponibil non-stop.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)