OTP Bank Romania anunta lansarea unei campanii promotionale cu premii atractive, adresata utilizatorilor serviciului OTPdirekt – Internet Banking sau a platformei de mobile banking, OTPdirekt – SmartBank. Clientii persoane fizice care detin serviciul OTPdirekt si se identifica cel putin o data in aplicatia de Internet Banking sau in aplicatia de mobile banking – SmartBank, in perioada 24 martie – 24 iunie 2014, pot castiga premii atractive:
· 2 tablete AllView 3 Speed Quad HD,
· 2 Smartpone-uri AllView X1 Soul Mini si
· 2 iPod Nano Apple 16 GB.

Prin OTPdirekt, clientii OTP Bank beneficiaza de avantaje precum:
· Acces la conturile personale, 24/7;
· Plati cu pana la 50% mai ieftine decat la ghiseu;
· Dobanzi preferentiale la depozitele la termen in lei sau euro, cu pana la 0.20 p.p. mai mari decat cele de la ghiseu;
· Program prelungit de procesare a tranzactiilor, fata de ghiseele bancii (chiar si noaptea sau in weekend);
· Acces la conturi de pe orice dispozitiv conectat la internet;
· Interfata intuitiva si prietenoasa, care permite realizarea tranzactiilor in doar 3 pasi.

“Sunt atat de multe lucruri pe care astazi le putem controla, dar timpul nu este unul dintre acestea. De aceea, cautam sa le oferim intotdeauna clientilor nostri solutii financiare optime si rapide, iar serviciul OTPdirekt este un astfel de exemplu. Ȋmbunatatirile continue pe care le aducem platformelor noastre de internet banking si mobile banking ne ajuta sa venim si mai aproape de ceea ce isi doresc clientii. Acum, este mai simplu decat oricand, pentru clientii OTP Bank, sa-si efectueze tranzactiile in conditii inalte de siguranta si de oriunde, fara sa mai fie nevoie de drumul pana in unitatea bancara”, declara Dragos Mindreci, Director Digital Banking, OTP Bank Romania.

Conform statisticilor OTP Bank Romania, mai mult de 80% din tranzactiile efectuate de catre clientii persoane juridice si peste 60% din tranzactiile efectuate de catre clientii persoane fizice ai bancii sunt initiate electronic, prin serviciul OTPdirekt.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)