Veneto Banca a semnat conventia cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), privind acordarea de credite beneficiarilor Schemei de plata unica pe suprafata (SAPS), in cadrul campaniei 2014. Persoanele fizice si companiile beneficiare ale subventiilor APIA in cadrul SAPS 2014 pot solicita Veneto Banca scontarea subventiilor prin finantari in RON ce pot acoperi pana la 90% din valoarea subventiilor. Rata anuala de dobanda aplicata este variabila – ROBOR la 6 luni + 3.75%, dobanzile urmand sa fie platite integral la scadenta finantarii din incasarea subventiei. Comisionul de analiza este de 0,35% din valoarea finantata, perceput la acordarea finantarii, in timp ce comisionul anual de administrare reprezentand 0,50% din suma finantata este perceput la scadenta creditului.

„Acordam o atentie deosebita sectorului agricol, motiv pentru care continuam colaborarea cu APIA in cadrul campaniei SAPS 2014, oferind beneficiarilor de subventii conditii avantajoase pentru finantarea capitalului de lucru. Beneficiind de o structura restransa de garantii, consideram ca acest tip de finantare este compatibil cu nevoile operatorilor din sectorul agricol, conferindu-le stabilitate financiara pe toata durata campaniei agricole”, a declarat Alberto Morini, Directorul Veneto Banca Romania.

Veneto Banca ofera totodata, credite de scontare a subventiilor APIA in cadrul Masurii 215 – plati privind bunastarea animalelor – Pasari si Porcine, finantand pana la 90% din valoarea subventiilor.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)