Veneto Banca lanseaza Pachetul Liber International, destinat clientilor care primesc transferuri periodice de bani din strainatate, oferindu-le acestora costuri avantajoase si numeroase beneficii. Banca nu percepe comisioane pentru incasarea banilor si ofera posibilitatea retragerii gratuite de la ATM-urile Bancii, a sumelor primite din strainatate, fara a depinde de programul de lucru al Bancii. La retragerea banilor la ATM, sumele primite se convertesc automat in lei, fara comision.

Pachetul Liber International include 2 conturi curente, unul in RON si unul in Euro, si un card MasterCard Debit atasat acestor conturi, avand utilizare internationala, pentru care nu se percep comisioane de administrare si emitere card.

Beneficiarii pachetului au, de asemenea, acces gratuit la serviciul Internet Banking – Bank@You Basic prin care poate vizualiza extrasul de cont si la serviciul SMS Alert Basic prin care le sunt furnizate SMS-uri de informare privind incasarile din conturi.

in plus, pentru banii primiti si pentru sumele depuse in cont, fie ca sunt lei sau euro, beneficiarul pachetului primeste o dobanda fixa de 0,20% p.a.

“Tot mai multi romani locuiesc sau muncesc in afara tarii, dar raman conectati cu rudele din Romania. in special pentru acestia am creat Pachetul Liber International, menit sa micsoreze distantele dintre cei aflati in strainatate si persoanele dragi ramase in tara”, a declarat Alberto Morini, Directorul Veneto Banca Romania. “Pachetul Liber International ofera beneficiarilor economie de bani, libertate si flexibilitate”, a explicat Alberto Morini.

Pentru toate produsele si serviciile cuprinse in Pachetul Liber International se percepe un comision unic lunar de administrare in valoare de 12 RON.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)