Veneto Banca ofera serviciul SMS Alert prin intermediul caruia clientii primesc in mod automat pe telefonul mobil informari cu privire la operatiunile realizate pe conturile curente si prin intermediul cardurilor de debit si credit.

Clientii au posibilitatea de a-si personaliza abonamentul la serviciul SMS Alert prin selectarea unui numar de la 1 la 10 conturi curente pentru care sa primeasca informarile de interes pentru ei, precum incasari si plati in lei si valuta si tranzactii efectuate cu cardurile de debit si credit la ATM, POS si prin internet, care au valoare egala sau mai mare de 100 RON sau echivalentul in valuta, transmise in timp real, precum si informari cu privire la suma minima lunara de plata pentru cardul de credit, fara a mai astepta primirea extrasului de cont sau a-l consulta prin Internet Banking – Bank@You. Totodata, clientii pot primi informari despre valoarea ratelor scadente la credite si leasing.

“In ziua de astazi, sa ai la dispozitie informatii in timp real nu este doar o chestiune de comoditate, ci este si o nevoie. Prin serviciul SMS Alert ne propunem sa raspundem acestei nevoi a clientilor nostri – aceea de a avea acces in cel mai scurt timp la informatiile despre operatiunile pe care le efectueaza, de oriunde s-ar afla, beneficiind de control sporit asupra acestora”, a declarat Alberto Morini, Directorul Veneto Banca Romania.

Serviciul SMS Alert se adreseaza persoanelor fizice si companiilor, fiind disponibil pentru transmiterea de informari atat catre numere de telefon din retelele mobile din Romania, cat si catre numere de telefon din retelele mobile din strainatate. Comisionul lunar al abonamentului, care include 20 SMS/luna, variaza in functie de tipul acestuia intre 1 si 9 lei / luna in cazul persoanelor fizice si intre 7 si 13 lei / luna in cazul companiilor. Nu se platesc comisioane pentru activarea serviciului si pentru modificarea ulterioara de catre clienti a tipurilor de informari in cadrul abonamentului, modificari ce pot fi realizate inclusiv prin serviciul Internet Banking – Bank@You.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)