Kaufland si Visa Europe deruleaza in perioada 16 noiembrie – 27 decembrie 2015 o campanie promotionala in cadrul careia platile realizate cu carduri Visa la POS-urile din toate magazinele retailerului pot fi recompensate instant cu unul dintre cele 5.000 de vouchere de cumparaturi in valoare de pana la 100 de lei. Campania “Plateste cumparaturile cu orice card Visa si le poti transforma intr-un castig la casa de marcat” se deruleaza in toate cele 105 magazine Kaufland din Romania.

Toti clienții Kaufland care achita integral sau parțial cumparaturile cu orice card Visa primesc pentru fiecare tranzacție un loz, care reprezinta o sansa de a castiga unul dintre cele 5.000 de vouchere cadou in valoare de 10, 20, 50 sau 100 de lei fiecare.Valoarea totala a premiilor este de 85.000 de lei.

Voucherele de cumparaturi se pot ridica pe loc, dar nu mai tarziu de 31 ianuarie 2016, de la birourile de informații din orice magazin Kaufland dupa prezentarea lozului si a bonului fiscal de cumparaturi. Acestea pot fi utilizate pentru cumparaturile realizate in rețeaua de magazine Kaufland dupa 24 de ore de la acordare, oricand in urmatorii trei ani.

Regulamentulcampaniei “Plateste cumparaturile cu orice card Visa si le poti transforma intr-un castig la casa de marcat” este disponibil gratuit in magazinele Kaufland, precum si pe site-ulwww.kaufland.ro. De asemenea, regulamentul campaniei va fi afisat si pe site-ul www.visa.ro.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)