Visa si PayPal au anuntat astazi extinderea parteneriatului lor strategic si in Europa. Cele doua companii colaboreaza deja in Statele Unite si in regiunea Asia Pacific cu scopul de a accelera adoptarea platilor electronice sigure si convenabile in mediul on-line, prin aplicatii si in magazine. Acum, consumatorii si companiile din Europa se pot bucura la randul lor de avantajele oferite de acest parteneriat.

De asemenea, PayPal – in baza licentei bancare obtinute in Europa – se alatura retelei Visa de institutii financiare si va putea oferi conturi Visa in Europa, astfel incat consumatorii individuali si companiile sa isi poata utiliza fondurile PayPal pentru cumparaturi oriunde este acceptata Visa, in intreaga lume.

„Visa si PayPal au un obiectiv comun: acela de a pune la dispozitia consumatorilor o modalitate sigura si convenabila de a face plati cu ajutorul dispozitivului preferat. Extinderea parteneriatului nostru in Europa ofera mai multe optiuni consumatorilor si mai multe avantaje companiilor,” a declarat Bill Sheedy, CEO, Regiunea Europa, Visa Inc. „Posibilitatea de a emite conturi Visa in Europa va permite companiei PayPal sa ofere clientilor modalitati noi si inovatoare de a-si gestiona si transfera banii, indiferent de platforma sau dispozitiv.”

„Acordul anuntat astazi va consolida colaborarea dintre PayPal, Visa si partenerii sai pe pietele noastre europene”, a declarat Rupert Keeley, Vicepresedinte Executiv si CEO, PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A. „Parteneriatul ne va permite sa oferim mai multe optiuni milioanelor de consumatori si companii printr-o gama extinsa de produse inovatoare. Fie ca plata se face in mediul on-line, printr-o aplicatie sau in magazine, PayPal si Visa vor oferi modalitati simple, sigure si convenabile de a plati si de a fi platit.”

Prin acest parteneriat, institutiile financiare vor putea oferi detinatorilor de conturi Visa posibilitatea de a face plati oriunde PayPal este acceptat on-line, oferind astfel mai multe optiuni consumatorilor. In acelasi timp, acordul va extinde gradul de acceptare a PayPal de catre companiile europene care accepta Visa in locatiile fizice, oferind oportunitati de crestere pentru Visa, PayPal si clientii lor.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)