Vista Bank Romania_sediul central

Vista Bank a finalizat cu succes fuziunea cu Crédit Agricole Romania, după derularea unui plan ambițios de integrare. Echipele celor două bănci au lucrat cu dedicare și entuziasm pentru a asigura alinierea tehnică, operațională și de business, implementând un proces de migrare detaliat și fiabil.

Georgios Athanasopoulos: Le spunem bun venit clienților și angajaților Crédit Agricole Romania în familia Vista Bank

“Finalizarea integrării Crédit Agricole Romania reprezintă un pas important pentru consolidarea Vista Bank în sistemul bancar din România, în linie cu strategia noastră de creștere accelerată. Am devenit o instituție bancară mai puternică, mai eficientă și mai competitivă, cu o capacitate sporită de a le oferi clienților noștri existenți și viitori servicii de calitate superioară și o experiență bancară îmbunătățită.

Le spunem bun venit clienților și angajaților Crédit Agricole Romania în familia Vista Bank. Împreună suntem mai puternici, iar această fuziune aduce noi perspective și oportunități pentru toate părțile interesate – clienți, angajați, acționari, societate”, declară Georgios Athanasopoulos, Director General al Vista Bank, într-un comunicat de presă.

Vista Bank va deține după fuziune active de 1,6 miliarde de euro, credite de 900 de milioane de euro și depozite de 1,4 miliarde de euro. Toți clienții băncii vor beneficia de o echipă mai puternică, o rețea teritorială mai extinsă și o gamă diversificată de produse și servicii.

Vista Bank este prezentă în România din 1998, fiind cunoscută anterior sub numele de Marfin Bank. Prin preluarea în iulie 2018 de către un nou acționar puternic, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din sud-estul Europei, banca a cunoscut o importantă consolidare la nivel de business, management și strategie. Vista Bank oferă clienților persoane juridice medii și mari, precum și clienților persoane fizice cu venituri peste medie soluții financiare cu valoare adăugată și servicii personalizate, de calitate superioară.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)