Rezultate foarte bune privind campania Bãncii Transilvania si a Volksbank Romania, destinatã clientilor Volksbank Romania cu credite in franci elvetieni: peste 11.000 de clienti, reprezentand  60% din totalul celor care pot beneficia de oferta, semnat contractele aferente, devenind astfel clienti BT.

Oferta unica de conversie a creditelor CHF in euro sau lei mai este valabila pana la 31 iulie a.c., se arata intr-un comunicat de presa remis de Banca Transilvania.

De la inceputul campaniei, din 4 mai a.c. si pana in prezent, peste 17.000 de clienti VBRO, reprezentand 95% dintre cei vizati, s-au programat pentru a le fi prezentata oferta de catre echipele VBRO si BT, iar 13.000, adica aproape 72% din cei vizati, au acceptat conditiile – fie au semnat deja, fie s-au programat pentru semnarea contractelor, in perioada urmatoare. 96% dintre clientii care au acceptat oferta au ales ca moneda de conversie leul.

Oferta este valabila pana in data de 31 iulie a.c. si consta in urmatoarele:
·    returnarea sumelor deja platite de clientii cu credite in CHF, in contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului in sold;
·    reducere de 22,5% pentru cei care accepta conversia creditelor din CHF, aplicabila la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuarii cu comisionul de risc/administrare platit efectiv si nerecuperat de clienti pana la data conversiei.

Oferta Banca Transilvania si Volksbank Romania poate fi accesatã in peste 100 de sedii VBRO din tarã, pentru localizarea unitãtilor putand fi consultat site-ul Volksbank Romania. Programul unitãtilor care fac parte din programul de conversie este urmãtorul: luni, miercuri, vineri, de la ora 9:00 la 17:00, iar in zilele de marti si joi acesta este prelungit, de la 9:00 la 19:00.

Pentru a cunoaste detaliile ofertei, clientii VBRO au la dispozitie urmãtoarele numere de numãr de telefon, 0800.800.881; 0800.672.222 si +4021.303.9333 (pentru apeluri internationale), adresa de email btvolksbank@btrl.ro, respectiv site-ul OfertaCHF.Volksbank.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)