Volksbank ofera un credit de consum in lei, cu o dobanda promotionala fixa – de 12,00%, cu 2,5 puncte procentuale mai mica decat dobanda standard, de 14,50% si rasplateste clientii buni platnici prin acordarea lunara a unui bonus, intr-un Cont de Economii deschis la banca.

Promotia este valabila in perioada aprilie-mai 2013. Clientii care vor contracta un credit de consum in aceasta perioada, vor beneficia de o dobanda redusa pe toata durata contractului și, in plus, banca va returna lunar, 5% din valoare dobanzilor platite la credit intr-un Cont de Economii, oferit gratuit, fara comision de deschidere și fara comision de administrare.
”Prin oferirea unui bonus in Contul de Economii vrem sa incurajam un comportament corect al clientilor atunci cand vine vorba de rambursarea sumelor imprumutate. Acordarea bonusului este conditionata de plata la timp a ratelor”, declara Marius Istrati, seful Departamentului Dezvoltare Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank Romania.
In cazul Creditului cu Economii, Volksbank nu percepe comision de analiza, si nici comision de administrare a creditului. Banca ofera in mod gratuit o asigurare de viata pentru beneficiarul creditului, pe toata durata imprumutului.

In plus, clientii care contracteaza acest tip de produs, pot economisi si sume suplimentare in Contul de Economii pe care il primesc gratuit, bucurandu-se de beneficiile acestuia: acces la bani oricand si dobanda avantajoasa bonificata zilnic.

 

La un credit de 45.000 de Lei, contractat pe 5 ani, rata lunara este de 1002 lei, DAE este de 12,71% (include comisionul de cont curent, de 1 leu și rata dobanzii de 12%).

In primele luni, bonusul rambursat de banca depașește 20 de lei lunar, ajungand la 753 de Lei cumulat pe toata durata creditului.
Caracteristici credit:
Suma maxima: 70.000 de Lei
Durata maxima: 5 ani
Beneficii:
Asigurare de viata oferita gratuit, pe toata durata creditului
Bonus lunar de 5% din dobanda platita lunar, returnat in Contul de Economii
Cont de Economii oferit gratuit, cu dobanda 5%

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)