Volksbank România a acordat credite in suma de 82,6 milioane de euro in primele noua luni din acest an, cu 14,5% mai mult fata de aceeasi perioada din 2013, cea mai mare parte a sumelor fiind destinate capitalului de lucru.

Companiile au contractat, in intervalul ianuarie-septembrie 2014, imprumuturi noi pentru capital de lucru de 46,6 milioane de euro, cu 90,6% mai mult fata de primele noua luni ale anului precedent. Majoritatea acestor finantari au fost credite acordate in Lei.

Depozitele realizate de companii se plasau la finalul lunii septembrie la 545 milioane de euro, cu 12,6% peste nivelul inregistrat in aceeasi perioada din 2013. Volksbank România are in plan consolidarea segmentului corporate si in acest sens a deschis in aceasta toamna 10 centre de business in tara.

Volksbank are centre de business corporate in Cluj, Timisoara, Oradea, Sibiu, Brasov, Ploiesti,  Constanta, Iasi si doua in Bucuresti. Volksbank vizeazã pentru acest an o crestere cu 20% a business-ului corporate si urmareste sa devina “Home bank” pentru o cincime din clienti. Volksbank tinteste ca pâna in anul 2018 sa ajunga la active de aproximativ 900 milioane de euro pentru acest segment.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)