Volksbank Romania ofera, în perioada 31 Martie – 30 Iunie 2014, credite de nevoi personale fara ipoteca, în lei, cu o dobanda promotionala – de 9,69% – fixa pe toata durata contractului. Banca nu percepe comisioane de analiza dosar sau administrare a creditului.

Clientii pot solicita un credit de maximum 70.000 lei, pe care îl pot rambursa pe o perioada de pana la 5 ani. Dobanda nominala de 9,69%/an este fixa pe toata durata contractului.

Clientii care contracteaza un credit în cadrul ofertei promotionale, plus un Pachet de „Cont Curent Complet”* pot caştiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 70 de premii oferite de Volksbank:
·    9 premii constand în aplicarea dobanzii ZERO la creditele contractate
·    61 premii constand într-o reducere de 50% la dobanda aferenta creditului contractat

”Volksbank Romania are planuri ambitioase si mizeaza pe extinderea portofoliului de clienti si cresterea cotei creditelor de consum”, declara Marius Istrati, Şef Departament Management Produse Persoane Fizice, în cadrul Volksbank Romania.

La un credit de 30.000 de lei, pe 5 ani, rata lunara se ridica la 640,85 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 10,73%**.

* Pachetul de Cont Curent Complet include un card bancar multivaluta, acces la Internet Banking, serviciul de SMS pentru tranzactiile efectuate si servicii de asistenta Home&Care. Pachetul de Cont Curent Complet are un comision lunar de administrare de 8 lei (6 lei în cazul în care clientul încaseaza veniturile prin intermediul Volksbank).
**La stabilirea nivelului ratelor si DAE, au fost luate în calcul: costul dobanzii nominale şi un comision de administrare a Contului Curent Complet de 8 lei/luna.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)