Volksbank Romania a majorat rata de dobanda la Planul de Economii in Euro cu 0,5 puncte procentuale. In prezent, banca ofera o dobanda de 4% pe an la conturile Planul de Economii contractate dupa 1 Decembrie. De asemenea, si pentru depozitele Platinum Extra in Euro cu scadenta la 12 luni, dobanda este tot de  4% pe an.

“Am decis majorarea dobanzii pentru a creste atractivitatea Planului de Economii. in prezent, un nivel de 4% pe an al dobanzilor la Euro pozitioneaza Volksbank Romania printre bancile care ofera cele mai ridicate castiguri la Euro, fara a iesi insa din tiparele pietei”, a declarat Marius Istrati, seful Departamentului Dezvoltare Produse de Retail din Volksbank Romania.

Planul de Economii a fost lansat de Volksbank in octombrie 2011. Este un depozit care permite alimentarea pe tot parcursul derularii contractului. Pe langa castigurile din dobanzi, dupa cel de-al doilea an, banca ofera bonusuri intre 7,5% si 15% din dobanzile anuale, in functie de maturitatea sumelor economisite. Planul de Economii poate avea un termen de maximum 5 ani.

Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Banca este controlata de un grup de patru banci europene: Österreichische Volksbanken-AG – Austria, BCPE – Franta, DZ Bank si WGZ Bank din Germania. Din octombrie 2011, cei patru actionari exercita un control comun asupra bancii prin intermediul vehiculului VBI  GmbH.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)