Volksbank solicita instantei incuviintarea executarii silite a lui Dan Diaconescu pentru un credit bancar de peste 2,3 milioane de euro, dosarul avand termen vineri, 15 martie 2013, la Judecătoria Sectorului 1, anunta Ziarul Financiar. Dosarul a fost inregistrat in 7 martie si a primit ca termen de judecata data de 15 martie.

Partile din dosar sunt Volksbank Romania SA, in calitate de creditor, si Dan Diaconescu, debitor, cauza fiind legata de recuperarea unui credit acordat acestuia de catre banca. Imprumutul, acordat in 2008, este in valoare de 2.337.500 de euro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)