Volksbank Romania a lansat Depozitul cu dobanda lunara in Lei si in Euro, pentru a completa gama de produse de economisire destinate persoanelor fizice. Depozitul cu dobanda lunara poate fi contractat pe o maturitate de 3, 6, 12 luni, rata dobanzii la Lei pornind de la 4,25%/an in cazul depozitelor pe 3 luni si ajungand la 4,55%/an la depozitele pe 12 luni.

Volksbank ofera un bonus de 0,15 puncte procentuale la dobanda pentru depozitele in Lei constituite prin Internet Banking, astfel ca dobanda la un depozit pe 12 luni ajunge la 4,70%.

”Avem cazuri de clienti care au economii semnificative – fie din sume stranse pe tot parcursul vietii, fie venituri din vanzarea activelor imobiliare. Aceasta categorie de clienti economiseste preponderent pe termene scurte, dobanzile jucand un rol importat in traiul de zi cu zi. Noul produs Volksbank raspunde mai bine nevoilor lor, putand beneficia de ratele mai avantajoase de la maturitatile de 6-12 luni si, in aceasi timp, de un cash-flow lunar”, declara Marius Istrati, sef Departament Management Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank Romania.

Cresterea cotei de piata pe segmentul economisirii este unul din obiectivele strategice ale Volksbank Romania pentru perioada urmatoare. in ultimii doi ani, banca si-a imbunatatit semnificativ raportul credite depozite, acesta scazand de la peste 600% in 2011, la mai putin de 300% in cursul anului trecut.

Despre Volksbank
Banca are 131 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale tarii. Ca banca universala, Volksbank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, destinate tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii si corporatii mari. Volksbank isi propune sa ofere produse financiare competitive si consiliere clientilor sai, actionand ca un partener de incredere al acestora.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)