Volksbank Romania a relansat serviciile de notificare prin SMS a clientilor, intr-o varianta imbunatatita. Astfel, daca in varianta initiala, notificarile pe cont erau oferite diferit de cele privind tranzactiile cu cardul, in noua varianta, serviciile au fost unificate, iar clientii vor primi alerte indiferent ca este vorba de o tranzactie efectuata prin contul curent, sau de o tranzactie cu cardul. Serviciul este disponibil in doua variante: Info SMS si Info SMS Plus, diferite prin gradul de acoperire a alertelor trimise si numarul de mesaje ce pot fi primite in mod gratuit in fiecare luna.

”Cand vine vorba de accesarea serviciilor bancare pe mobil, alertele prin SMS continua sa fie cel mai popular serviciu, atat in Romania, cat si la nivelul Uniunii Europene. La Volksbank, numarul de utilizatori a crescut cu aproape 50% in ultimul an, insa credem ca mai este mult loc de crestere”, declara Marius Istrati, seful departamentului Management Produse Retail in cadrul Volksbank Romania. in prezent, aproape unul din zece clienti foloseste serviciul Info SMS.

Serviciul Info SMS este oferit gratuit in cadrul pachetelor de cont curent (Contul Complet si Contul Premium), fiind disponibil si ca serviciu de sine statator pentru care se plateste un comision lunar.

 

  INFO SMS
INFO SMS Plus
Cost lunar 5 Lei 7 Lei
Numar de mesaje text incluse in abonamentul lunar 20 30           
Tarif SMS peste limita inclusa (se va retine din contul bancar) 0,5 Lei/SMS 0,5 Lei/SMS
Operatiuni cu numerar  

v

Plati din contul clientului  

v

Incasari in contul clientului de la terti

v

v

Operatiuni de schimb valutar  

v

Transferuri din conturi proprii  

v

Plata dobanda produse de economisire

v

v

Plati recurente/ Direct Debit

v

v

Notificare alimentare automata pentru produsele de economisire 

v

v

Prag notificare tranzactie 100 Lei sau

echiv valuta

Personalizat (prag limita 20 Lei)

Despre Volksbank

Fondata in anul 2000, Volksbank este o institutie financiara cu origini austriece, care deserveste peste 150.000 de clienti, fiind una dintre cele mai importante 10 banci de pe piata locala, cu active de 4.4 miliarde Euro.

Banca are 130 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale tarii. Ca banca universala, Volksbank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, destinate tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii si corporatii mari.

Volksbank isi propune sa ofere produse financiare competitive si consiliere clientilor sai, actionand ca un partener de incredere al acestora.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)