Numarul clientilor Volksbank care folosesc seriviciul de Internet Banking a inregistrat o crestere de 36% la finalul lunii septembrie comparative cu aceeasi luna din 2013, la aproximativ 80.000 de clienti. Aproape 85% din utilizatorii de la finalul lunii septembrie erau persoane fizice, numarul acestora fiind in urcare cu 39% fata de aceeasi perioada din 2013, insumand 67.880 de clienti.

Cele mai mari ponderi in volumul total al tranzactiilor realizate pe acest segment sunt reprezentate transferurile intre conturile aceluiasi titular. In acelasi timp, numarul persoanelor juridice care utilizau Internet Banking-ul la finalul primelor 9 luni din acest an a crescut cu 25% fata de aceesi perioada din 2013.

Pe acest segment au fost inregistrate cele mai ridicate volume pentru transferuri interbancare. Internet Banking-ul este cel mai simplu, sigur si usor de utilizat instrument bancar prin care sa-ti gestionezi bugetul propriu. Prin acest serviciu poti face operatiuni bancare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, oriunde te-ai afla. Ai nevoie doar de acces la un calculator conectat la internet.

Volksbank doreste sa incurajeze economisirea, iar pentru depozitele deschise prin Internet Banking, clientii beneficiaza de o rata a dobanzii mai mare, cu pana la 0,1 puncte procentuale pentru depozitele la termen in Lei si Euro.

Mai mult decat atat, banca deruleaza in prezent o promotie prin care clientii care isi deschid pana la finalul anului un Depozit Sigur pe 6 sau 12 luni, in Lei sau Euro, de minim 15.000 Euro, respectiv 67.500 Lei, intra automat in tragerea la sorti pentru cele peste 300 de premii oferite de Volksbank. Premiile sunt in valoare de peste 400.000 Lei, printre care un Volkswagen Tiguan.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)