Volksbank Romania majoreaza dobanzile pentru depozitele pe una sau trei luni, se arata intr-un comunicat al institutiei bancare. Cea mai mare crestere a dobanzilor, de 0,75%, a fost operata la nivelul depozitelor la o luna, in lei, atrase de la persoanele fizice, noua dobanda fiind de 6% pe an.

In cazul depozitelor in lei, pe un an, noua dobanda este de 6,5%, in crestere cu 0,25%.

Pentru economiile in euro, atrase de la persoanele fizice, Volksbank ofera o dobanda maxima de 4,5% la depozitul Platinum Extra pe un an, in crestere cu 0,25%.

Totodata, au fost majorate si dobanzile la depozitele atrase de la persoanele juridice, cresterile vizand doar maturitatile scurte, de una sau trei luni.

Volksbank a intrat pe piata din Romania in anul 2000. in prezent, detine active de 4,3 miliarde euro si o retea de 135 unitati, la nivelul intregii tari. Din octombrie 2011 , controlul asupra Volksbank Romania a fost transferat catre vehiculul VBI Beteiligungs GmbH.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)