Volksbank Romania continua sa-si consolideze reteaua de unitati prin deschiderea unei noi sucursale pe Calea Mosilor, in Bucuresti, la incepulul lunii Noiembrie 2013. Sucursala Carol se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si persoanelor juridice, avand ghisee de operatiuni si consiliere dedicate acestora. Situata pe Calea Mosilor nr. 264, noua unitate este deservita de 4 angajati si are o suprafata de 116 metri patrati. Programul de lucru al sucursalei va fi intre orele 9:00 – 17.30, de luni pana vineri.

“Sucursala Carol este a doua unitate nou deschisa in acest an. Criteriile principale care stau la baza deschiderii unei noi locatii sunt potentialul economic al zonei si numarul de locuitori. Analizam in permanenta oportunitatile si cautam sa ne extindem in locurile cele mai accesibile oamenilor,” declara Alina Neagu, Director Directia Administrarea Retelei.

Extinderea retelei de sucursale a bancii va continua si in perioda urmatoare cu deschiderea altor noi unitati. In paralel, banca desfasoara lucrari ample de modernizare a unitatilor existente, investitiile fiind estimate la circa 10 milioane de euro.

Toate unitatile Volksbank ofera intreaga gama de produse si servicii a bancii destinate clientilor persoane fizice si juridice: credite in lei si valuta, deschideri de conturi curente si de depozit, servicii de transfer monetar, depozite bancare, carduri, etc. Totodata, unitatile Volksbank dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Despre Volksbank

Fondata in anul 2000, Volksbank este o institutie financiara cu origini austriece, care deserveste peste 150.000 de clienti, fiind una dintre cele mai importante 10 banci de pe piata locala, cu active de 4.4 miliarde Euro.

Banca are 131 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale tarii. Ca banca universala, Volksbank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, destinate tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii si corporatii mari.

Volksbank isi propune sa ofere produse financiare competitive si consiliere clientilor sai, actionand ca un partener de incredere al acestora.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)