Volksbank anunta ca prelungeste oferta promotionala la creditele de consum, pana la finalul anului. Pana pe 31 decembrie 2013, Volksbank ofera Creditul cu Economii cu o dobanda de 9,75% pe an, fixa pe toata durata contractului. In plus, banca rasplateste clientii bun-platnici, oferind un bonus de 5% din dobanzile platite la credit, intr-un Cont de Economii.

”Am luat decizia de a prelungi promotia datorita rezultatelor foarte bune din punct de vedere al vanzarilor, dar si in contextul reducerii dobanzilor interbancare la lei, care ne permite sa practicam in continuare costuri mici la creditele noi”, declara Marius Istrati, seful departamentului management produse din cadrul Volksbank.

De la lansarea promotiei, Volksbank a inregistrat un numar de cereri de credite de consum de 5 ori mai mare faţa de aceeaşi perioada a anului trecut, valoarea medie a unui imprumut fiind putin peste 28.000 de lei, comparativ cu 17.700 lei in 2012.

Ponderea refinanţarilor in total credite acordate pe perioada campaniei reprezinta peste 60%.
in prezent, Volksbank practica cea mai redusa dobanda la creditele de consum in oferta standard, fara a conditiona clientii sa-si incaseze salariul la banca. in cazul Creditului cu Economii, banca nu percepe comision de analiza/acordare si nici comision de administrare a creditului, singurul comision perceput fiind cel lunar, pentru administrarea contului curent.

Calcul:

In cazul unui Credit cu Economii de 30.000 de lei contractat 5 ani, rata lunara se ridica la 636,73 lei, iar DAE la 10,42%. Daca clientul isi achita ratele la timp, valoarea bonusurilor la dobanda restituite de Volksbank pe parcursul perioadei de rambursare se ridica la 401 lei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)