Volksbank Romania scade cu jumatate de punct procentual dobanda aplicata facilitatii Overdraft si ofera reduceri de dobanzi celor care isi refinanteaza facilitatile de la alte banci . “Avand in vedere potentialul de crestere a facilitatilor de tip Overdraft, venim in intampinarea clientilor nostri cu un produs imbunatatit care, pe langa costurile diminuate, ofera si o asigurare de viata gratuita”, declara Marius Istrati, seful departamentul de Retail Product Development din cadrul Volksbank.

Volksbank percepe o dobanda de 11,24 % pe an la facilitatile Overdraft oferite clientilor persoane fizice. Dobanzile sunt calculate in functie de indicatorul ROBOR la 3 luni, la care se adauga o marja de 7%, redusa cu 0,5 puncte procentuale fata de nivelul initial.

De asemenea, Volksbank a lansat o facilitate pentru refinantarea facilitatilor de la alte banci, clientii beneficiind de o marja redusa cu un punct procentual, la 6%. Clientii pot imprumuta pana la 4 salarii/pensii, in cazul contractelor individuale, respectiv pana la 6 salarii in cazul conventiilor incheiate cu angajatorii, dar nu mai mult de 30.000 de Lei.

Overdraftul permite utilizari/retrageri repetate, in limita plafonului maxim acordat de catre banca in conditiile in care clientul isi incaseaza veniturile in conturile deschise la banca.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)