Volksbank Romania a decis reducerea dobanzilor la depozitele in lei cu 0,5 puncte procentuale. Masura se va aplica atat depozitelor in lei pentru persoane fizice, cat si celor destinate persoanelor juridice. Dobanzile la depozitele in euro raman neschimbate. Dupa aceasta reducere, cea mai mare dobanda oferita de Volksbank Romania este de 6,5%, pentru Planul de Economii in Lei, produs adresat persoanelor fizice. in cazul persoanelor juridice, dobanda maxima la Lei este de 6,25%, pentru depozitul Platinum Extra cu maturitate la 12 luni.

„Banca urmareste cu atentie evolutiile de pe piata. Vrem sa oferim in continuare dobanzi competitive, dar, in acelasi timp, ne uitam si la evolutiile de pe piata interbancara”, a declarat Marius Istrati, seful departamentului Retail Product Development din cadrul Volksbank Romania.

De la ultima ajustare a dobanzilor Volksbank, operata la inceputul lunii februarie, indicii ROBOR pe scadente scurte au scazut cu circa 1,5 puncte procentuale.

Volksbank Romania este una din cele mai mari zece banci de pe piata locala, cu active de 4,7 miliarde de euro si o retea de 135 de unitati.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)