incepand cu data de 15 martie 2012, Volksbank Romania a lansat serviciul Info SMS pentru clientii persoane fizice si persoane juridice care au carduri sau conturi deschise la Volksbank. Prin acest serviciu, clientii sunt notificati ori de cate ori apar rulaje pe conturi sau se efectueaza tranzactii cu cardul.

„Noul serviciu ofera mai mult control asupra bugetelor clientilor si creste gradul de securitate, in special pe carduri”,  a declarat Marius Istrati, seful Departamentului Retail Product Development din cadrul Volksbank Romania.

In urmatoarele doua luni, clientii persoane fizice care contracteaza serviciul Info SMS vor beneficia de o reducere de 50% a comisionului lunar de administrare pentru Contul Gold, pe viata. si in cazul persoanelor juridice exista o promotie: clientii noi, dar si cei existenti care opteaza pentru Info SMS beneficiaza de o reducere de 50% a comisionului de emitere a cardului Visa Business precum si de comision zero la deschiderea conturilor curente in Lei sau in valuta.

Prin serviciul Info SMS Card, clientii Volksbank Romania vor primi un mesaj pe telefonul mobil la fiecare tranzactie efectuata cu cardul (retrageri de numerar sau plati la comercianti) si vor fi informati cu privire la noul sold al contului. Costul serviciului este de 5 Lei lunar, pentru fiecare card detinut de persoane fizice, respectiv de 10 Lei in cazul persoanelor juridice.

Clientii pot folosi si serviciul complementar Info SMS Cont, prin care vor primi alerte pentru incasari, plati de OP-uri, virarea dobanzilor, plata comisioanelor si orice alte tranzactii care nu implica utilizarea cardului. Costul serviciului Info SMS Cont este de 5 Lei lunar per client, indiferent de numarul de conturi deschise si de numarul tranzactiilor, in cazul persoanelor fizice. in cazul clientilor persoane juridice, tariful este de 10 Lei lunar.

Clientii pot customiza nivelul minim al tranzactiilor pentru care vor fi alertati, astfel incat sa nu primeasca mesaje si pentru operatiunile cu sume mici. Clientii persoane fizice pot opta intre trei plafoane: 40, 100 sau 200 de Lei, in timp ce in cazul clientilor corporate, exista 5 plafoane, de la 500 de Lei  la 5.000 de Lei.

Serviciul de notificare prin SMS completeaza portofoliul Volksbank Romania cu un produs util clientilor si specific unei banci moderne. Volksbank Romania isi doreste sa simplifice si sa eficientizeze serviciile oferite, prin solutionarea nevoii clientilor de a avea control si transparenta asupra propriilor tranzactii financiare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)