Volksbank Romania l-a numit pe Florin Kubinski în functia de Vicepresedinte, urmand ca acesta sa preia controlul operatiunilor financiare ale bancii. Florin Kubinski (53 de ani) are o experienta de peste 16 ani în domeniul finantelor. În perioada 2000-2006, Kubinski a ocupat pozitia de CFO la Banca tiriac, devenita ulterior HVB tiriac.

Anterior numirii sale în Volksbank, Florin Kubinski a detinut pozitia de Deputy CEO la MKB Romexterra Bank.

In calitate de Vicepresedinte responsabil pe zona financiara, Kubinski va coordona operatiunile financiare, contabile, de bugetare si monitorizare a bugetelor, trezorerie, taxe, investitii si raportare financiara.

Volksbank Romania isi continua planurile de dezvoltare durabila, concentrandu-se pe consolidarea zonei de Resurse Umane. Florin Kubinski are o vasta experienta în domeniul financiar în general, dublata de o experienta foarte valoroasa în industria bancara. Realizarile sale profesionale sunt cea mai buna recomandare pentru expertiza sa si suntem convinsi ca venirea sa în Volksbank Romania va avea un impact pozitiv asupra evolutiei viitoare a bancii atat ca dezvoltare cat si ca performanta financiara”, a declarat Benoit Catel, Presedintele bancii.

Numirea sa devine efectiva odata cu aprobarea Bancii Nationale a Romaniei.

Conducerea executiva a Volksbank este asigurata de:
*    Benoit Catel – Presedinte,
*    Lucian Cojocaru – Vicepresedinte responsabil Resort Vanzari,
*    Alexander Tscherteu – Vicepresedinte responsabil Resort Management Credite si Operatiuni,
*    Sorin serban – Vicepresedinte responsabil Resort Restructurari si Recuperare Credite.
*    Florin Kubinski – Vicepresedinte responsabil Resort Financiar (sub rezerva aprobarii BNR)

Despre Volksbank

Fondata în anul 2000, Volksbank este o institutie financiara cu origini austriece, care deserveste peste 150.000 de clienti, fiind una dintre cele mai importante 10 banci de pe piata locala, cu active de 4.4 miliarde Euro.

Banca are 130 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale tarii. Ca banca universala, Volksbank ofera astazi o gama completa de produse si servicii, destinate tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii mici si mijlocii si corporatii mari.

Volksbank îsi propune sa ofere produse financiare competitive si consiliere clientilor sai, actionand ca un partener de încredere al acestora.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)