Volksbank lanseaza o noua oferta promotionala la creditele de consum. Pana la sfarsitul lunii martie, creditele de consum in lei pot fi contractate cu o dobanda de 11,5%/an, fixa pe toata durata contractului. In plus, banca rasplateste clientii bun-platnici, oferind un bonus de 5% din dobanzile platite la credit, intr-un Cont de Economii, anunta banca.

”Am primit semnale pozitive in perioada promotiei precedente, Septembrie-Decembrie 2013. Numarul de cereri de credit a inregistrat o crestere semnificativa, ajungand si la 90 cereri/ora si, de aceea, am decis sa revenim pe piata cu o noua promotie”, declara Marius Istrati, seful departamentului Management Produse Persoane Fizice in cadrul Volksbank Romania.

Creditul cu Economii de la Volksbank 

Pentru un credit de 30.000 de lei, contractat pe 5 ani, valoarea ratei este de 662,78 lei, DAE- 12,35%, iar suma totala de rambursat se ridica la 39.767 lei. Bonusul oferit de banca pentru rambursarea la timp a creditului va insuma, la sfarsitul celor 5 ani, 479,33 de lei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)