Banca Romaneasca si Western ii premiaza pe clientii care realizeaza transferuri de bani in orice unitate a bancii in perioada 16 decembrie 2013 – 31 martie 2014. Astfel, la trei tranzactii efectuate prin Western Union in sucursalele Bancii Romanesti, clientii primesc garantat o cartela telefonica cu un cod de activare a 60 de minute internationale, la care se adauga posibilitatea de a castiga, prin tragere la sorti, marele premiu constand intr-un bilet dus-intors spre orice destinatie din Europa, la alegerea clientului, si bani de buzunar, reprezentand diferenta de bani dintre costul biletului si suma de 2.000 euro.

„Banca Romaneasca isi continua parteneriatul cu Western Union si ii rasplateste pe clientii care trimit sau primesc bani de la cei dragi in perioada 16 decembrie 2013 – 31 martie 2014. In urma cu 17 ani, banca noastra devenea primul agent Western Union din Romania, fiind prima institutie financiara locala care era implicata in servicii de transfer de bani in toata lumea”, a declarat Dan Grigoriu, Director Divizia Produse si Segmente Retail, Banca Romanesca.

Conceptul creativ din spatele campaniei, „DA! Poti castiga o excursie si garantat minute internationale”, a fost creat de catre agentia the Syndicate si are in centru ideea de a-i aduce mai aproape pe cei dragi. Pornind de la pozitionarea Bancii Romanesti – „Vorbim pe limba ta!” agentia a dezvoltat in parteneriat cu Western Union conceptul campaniei, venind astfel in intampinarea nevoilor clientilor de a-i aduce mai aproape pe cei dragi.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)