Western Union – unul din liderii globali in servicii de plati – si Cora Romania – unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata locala – anunta lansarea serviciului de transfer de bani Western Union in reteaua de hipermarketuri Cora din Romania.

Incepand cu luna martie 2014, clientii pot trimite si primi bani prin serviciul de transfer de bani Western Union in toate cele 12 hipermarketuri Cora din Romania. Se pot primi sau trimite bani la nivel international sau pe teritoriul Romaniei, in doar cateva minute, serviciul asigurand accesul clientilor la reteaua globala a Western Union de 500.000 de locatii in 200 de tari si teritorii.

„Disponibilitatea serviciului de transfer de bani Western Union in reteaua de hipermarketuri Cora este o premiera pentru noi in Romania si reprezinta inca un pas in a oferi clientilor un acces inca si mai usor si mai convenabil la serviciile noastre. Prin parteneriatul cu un brand foarte cunoscut, raspundem nevoii consumatorilor nostri de a avea oricand si oriunde la indemana un serviciu sigur, rapid si fiabil de transfer de bani. Vom continua sa extindem accesul consumatorilor la serviciile noastre prin diversificarea canalelor si a punctelor de acces”, spune Gabriel Sorbo, Vicepresedinte Regional Western Union Europa de Sud.

„Suntem foarte incantati ca putem oferi clientilor nostri posibilitatea sa transfere bani prin Westen Union direct la Punctul de Beneficii din magazinele Cora. Timpul clientilor este foarte important pentru noi, de aceea ne dorim sa regaseasca sub acelasi acoperis cat mai multe servicii care sa-i ajute sa-si rezolve treburile repede, avand in acelasi timp certitudinea ca au alaturi parteneri de incredere”, a declarat Bertrand Gregori, CFO, Cora Romania.

Serviciul de transfer de bani Western Union este oferit la Punctul de Beneficii din cadrul fiecaruia din cele 12 hipermagazine Cora din retea. Clientii pot efectua tranzactii 7 zile pe saptamana, in intervalul orar 08:00 – 22:00. Transferurile in si din afara tarii sunt disponibile in moneda locala – Lei. Transferurile de bani catre Romania vor fi platite in Lei, iar transferurile catre destinatii internationale vor fi realizate in valuta locala si platite la destinatie in moneda tarii de destinatie sau alte valute disponibile. Tranzactiile pe teritoriul Romaniei se pot efectua in Lei.

Transferurile de bani Western Union sunt disponibile in cele patru hipermarketuri Cora din Bucuresti (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza si Alexandriei), in cele doua din Constanta, precum si in hipermarketurile Cora din Cluj-Napoca, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Arad, Ploiesti si Bacau.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)