Idea::Bank ofera acces gratuit la internet clientilor sai, in noile sucursale tip concept store deschise in Bucuresti (Pipera, Afi Cotroceni, Mosilor, 13 Septembrie, SMB Unirii) cu ocazia lansarii din aprilie, anul acesta. Noul serviciu Idea::WIFI permite o conectare simpla si rapida la internet pentru toti cei care viziteaza sucursalele Idea::Bank: 1) se selecteaza reteaua wifi Idea::Bank, 2) se  introduc numele si datele de contact, 3) prin acceptarea termenilor de utilizare ai serviciului, utilizatorul poate naviga in voie.

Noul serviciu vine sa imbunatateasca experienta clientilor in sucursalele concept store – sucursale care au la baza o abordare fresh, simpla si un design modern – completand astfel serviciile inovative oferite precum: acces la informatii on-line prin tablete in zonele de asteptare sau Idea::TV, un canal TV propriu cu informatii bancare dar si noutati, curiozitati de interes general.

„Accesul la internet trebuie sa fie precum apa calda, un serviciu de utilitate, de baza. Idea::WIFI este un serviciu normal in contextul conectarii si digitalizarii continue, atat a serviciilor bancare dar si a relatiilor interumane. In plus, pentru Idea::Bank este important ca tot ceea ce facem sa fie simplu si natural pentru o oferi o experienta prietenoasa clientului, de la modul in care construim produsele  pana la modul in care interactionam cu clientii in on-line si in sucursale” – Ana Cernat, Vicepresedinte Executiv Idea::Bank.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)