Credit Europe Bank România a realizat un profit brut de 39 milioane RON în primul semestru din 2019, înregistrând astfel o perioadă cu valori constante și sustenabile.

”Dinamica pozitivă din primele șase luni ale anului curent a fost bazată în principal pe creșterea echilibrată a creditării în zona corporate,înregistrând un avans constant față de 2018. De asemenea, activitatea de creditare pe segmentul de retail s-a concentrat pe portofoliul de carduri de credit – CardAvantaj, Optimo Card și CEB Diamond.

Anul 2019 marchează pentru noi și investiții solide în digitalizare ce urmăresc încurajarea folosirii canalelor electronice și suntem încrezători că vom continua tendința pozitivă de implementare a obiectivelor avute în plan pentru anul în curs”, a declarat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank România.

La 30 iunie 2019, totalul depozitelor clienților avea o valoare de aproape 2,9 miliarde RON, totalul activelor ajungea la aproape 4,1 miliarde RON, iar portofoliul de credite depășea 2 miliarde RON.

Datele la 30 iunie 2019

Total active* 4,091
Portofoliu de credite* 2,130
Depozite clienți* 2,843

  • toate sumele sunt exprimate în milioane RON
Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)