Ziua de 24 ianuarie 2017,  Ziua Unirii Principatelor Romane, este zi nelucratoare in sucursalele bancare, cu exceptia agentiilor situate in mall-uri si hypermarketuri.

Ziua de 24 ianuarie este zi nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, cu exceptia agentiilor din mall-uri, hypermarketuri si reteaua Selgros, anunta banca.

Departamentul Servicii Clienti (Call Center) va asigura asistenta permanenta pentru urgente Carduri (0213239542), Smart Mobile, Raiffeisen Online (0213065555), Clienti de Top si FWR.

Si BCR isi informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul pe 24 ianuarie 2017.

Ca exceptie, unitatile BCR din centrele comerciale si mall-uri vor fi deschise, dar vor functiona dupa programul acestora, iar activitatea va fi similara zilelor de week-end, nebancare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)