In ultima vreme, auzim tot mai des indemnul “mergeti la banca sa luati credite, economia a crescut”. Specialistii sustin ca nu ar trebui sa evitam imprumuturile atata timp cat ne gestionam cumpatat bugetul. Insa, avem multi restantieri iar recuperatorii au facut deja un portret al clientului cu probleme. Motivele acumularii de restante sunt, pe langa somaj si criza economica, si influenta nefasta a astrelor, sustin astrologii, convinsi ca anumite planete ne afecteaza bunastarea financiara.

Specialistii de la KRUK  iti spun care zodii au probleme cu achitarea datoriilor

Recuperatorii, cei ce traiesc din recuperarea datoriilor, au facut un portret robot al restantierului din 2013: are 44 de ani, este barbat nascut in zodia Rac sau Leu si datoreaza bancilor, companiilor de utilitati sau de telefonie in medie 6.900 de lei.

Din lista neagra a vanatorilor de creante, aflam ca pe locul al doilea ca numar de datornici au fost anul trecut cei nascuti sub constelatia Balantei, supranumita si zodia contabililor. Berbecii, Taurii si Gemenii ocupa urmatoarele pozitii in clasamentul “zodiacal” al restantierilor, in care cei din Sagetator si Capricorn sunt cei mai putini.

 

 

Ce zodii au sanse sa se imbogateasca

Jurmalistii de la Forbes au analizat si “decretat”: cei mai multi oameni bogati sunt nascuti in perioada august-septembrie. Astfel, din 613 zile de nastere analizate, mai mult de 70, adica 12%, sunt date cuprinse in intervalul 23 august-22 septembrie. Cu alte cuvinte, Fecioarele stiu cum sa faca bani si sa-i si pastreze.

Forbes prezinta si alte exemple de miliardari care sunt nascuti in alte semne zodiacale. Cel mai bine reprezentata zodie, dupa Fecioara, este Scorpionul, cea mai importanta personalitate nascuta sub acest semn este Bill Gates, cel care a ridicat imperiul Microsoft.

Alte semne zodiacale frecvent prezente in top sunt Berbec, cu reprezentantii sai Steve Ballmer, de la Microsoft, si Ingvar Kamprad, de la IKEA.

Nici Varsatorii nu se pot plange: Carlos Slim, a fost desemnat “cel mai bogat om al planetei” intre anii 2007- 2012.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)