1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei este zi nelucratoare pentru majoritatea sucursalelor bancare. Exceptie fac unele agentii din anumite hiper-magazine.

Raiffeisen Bank anunta ca are surusalele inchise, cu exceptia unitatilor bancare deschise in hipermarketuri (in afara celor din Selgros) si mall-uri, care au program normal. Agentiile Raiffeisen Bank din hipermarketul Selgros vor avea program cu publicul luni, 1 Decembrie, intre orele 9.00 – 20.00. Departamentul Servicii cu Clientii (Call Center) va asigura asistenta permanenta pentru carduri, Smart Banking, Raiffeisen Online si Premium Banking;

Si BCR informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie 2014.

BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sarbatorile legale.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)