Clinica de stomatologie ABC Eurodent a ales să foloseasca platforma de  creditare a Libra Internet Bank si sa ofere clientilor sai posibilitatea de a beneficia de servicii stomatologice pe care sa le achite prin intermediul unui credit obtinut online.

Cu această ocazie, ABC Eurodent a lansat programul „Zâmbet cu buletinul”, prin care îşi propune sa faciliteze accesul clientilor la servicii si lucrari stomatologice de calitate, atat de necesare, potrivit unui comunicat de presă.

Mai mult, pentru ca a ales platforma Libra Internet Bank, cea mai inovatoare banca din Romania, clientii ABC Eurodent pot obtine creditul rapid si exclusiv online, direct din siteul clinicii.

Mai exact, clienţii ABC Eurodent realizeaza toate formalitatile necesare pentru acordarea creditului prin intermediul chatbot-ului LIBRA INTERNET BANK, iar daca au nevoie de informaţii suplimentare, le pot obţine prin serviciul de video banking. Pentru lucrarile stomatologice necesare, clientii ABC Eurodent pot obtine pana la  20.000 de lei, fara avans, pe maximum 60 de luni. Oferta este disponibilă atât pentru clienţii băncii, cât si pentru clienti noi.
Conform studiilor, un român care ajunge într-un cabinet stomatologic cheltuie, în medie, 1.000 de lei. Valoarea este justificată de complexitatea lucrărilor necesare, 7 din 10 pacienţi având nevoie de servicii stomatologice laborioase şi, în unul din zece cazuri, de restaurare dentară completă.

În acest context, nu e de mirare că lipsa banilor este un motiv des invocat pentru amânarea vizitei la stomatolog.
Înainte de teamă şi de lipsa unei educaţii pentru prevenţie, în calea unui tratament stomatologic stă imposibilitatea de a acoperi costurile unor servicii. Oricât de mult ai încerca să vii în întâmpinarea necesităţilor prin negocieri avantajoase cu furnizorii de materiale şi prin oferte constante, motivul este acolo şi nu poate fi ignorat. Aşa a apărut programul “Zâmbet cu buletinul”,  afirmă dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog cu competență în chirurgie și acționar al clinicilor ABC Eurodent.
Procedura este simplă: fie că vine în clinică, unde primeşte tot suportul pentru identificarea necesităţilor, fie că doreşte să facă acest demers independent, pacientul selectează produsele şi obţine o estimare de cost, care merge ulterior către bancă. Noutatea vine din faptul că pacientul este scutit de drumurile până la bancă și de obținerea actelor necesare pentru credit. Procedura se face online, iar răspunsul vine în două ore.  Odată aprobat creditul, banca va vira rapid banii în contul clinicii. De aici, e şi mai simplu: faci programare şi costurile se scad din valoarea creditului, spune dr. Cristian Irimia, medic stomatolog cu competență în implantologie și acționar al clinicilor ABC Eurodent.
Am decis sa venim in sprijinul romanilor care se afla in imposibilitatea de a acoperi serviciile stomatologice necesare, astfel ca am raspuns cu entuziasm initiativei ABC Eurodent de a integra solutiile noastre digitale de creditare, a declarat Octavian Hera, Director Marketing&Digital al Libra Internet Bank.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)