Libra Internet Bank isi continua evolutia foarte buna si obtine sprijinul actionarilor pentru a continua proiectele strategice de dezvoltare teritoriala, precum si pentru cresterea investitiilor in tehnologie. In urma deciziei actionarilor, capitalului social al bancii va fi majorat de la 180.100.000 lei la 188.100.000 lei.

“Viziunea noastra pe termen lung este aceea a unei banci a viitorului, in care tehnologia va face diferenta. Suntem pe drumul cel bun, avem unul din cele mai performante servicii de internet banking, iar acum am lansat proiectul TABLETA, prin care forta de vanzari va avea acces la majoritatea informatiilor necesare chiar de la prima intalnire cu clientul, la sediul acestuia, in vederea accelerarii vitezei de raspuns”, a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Bancii.

Banca va mai deschide, in ultimele patru luni din acest an, inca 6 sucursale, majoritatea in Bucuresti.
in primele sase luni ale anului, Libra Internet Bank a continuat sa isi imbunatateasca semnificativ indicatorii.

Pe langa cresterea semnificativa a profitului net, ajuns la 8,5 milioane lei la jumatatea anului, au fost majorate activele nete cu 10,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut (pana la 1,33 miliarde lei), in conditiile in care rata neperformantelor a continuat sa scada, ajungand la 12,59%, mult sub media sistemului bancar.

in acest context, banca si-a dublat cota de piata in ultimii trei ani, ajungand pe locul 27 in clasamentul bancilor.

Libra Internet Bank are in prezent o reţea de 35 de sucursale la nivel national si se adreseaza preponderent clientilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale si Agricultura.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)