In 2012, ALD Automotive urmareste cresterea flotei sale de autovehicule cu cel putin 15%, adica administrarea a mai mult de 7 700 de vehicule la sfarsitul acestui an si astfel pozitionarea companiei ca unul dintre principalii jucatori de leasing operational de pe piata. De asemenea, in 2012 compania intentioneaza sa continue strategia de a asigura clientilor sai planuri de reducere a costurilor cu flota auto, se precizeaza intr-un comunicat de presa al companiei.

Anul trecut, ALD Automotive administra pentru portofoliul sau de 236 de clienti, o flota de 6 705 de autovehicule, dintre care 79% erau contractate in leasing operational full service, iar restul de 21% erau gestionate in sistem de administrare de flote.

Marimea flotei situeaza ALD Automotive in pozitia de lider al pietei de leasing operational full service si administrarea flotelor auto din Romania, cu o cota de piata de 18% la sfarsitul anului 2011. Activitatea desfasurata de ALD Automotive in 2011 a condus la inregistrarea unei cifre de afaceri de aproape 30 milioane de Euro, cu o crestere pe piata locala mai mare decat a grupului ALD Automotive, care a raportat o crestere globala de peste 9% in 2011.

Compania a raportat rezultate in crestere si in activitatea de vanzare a masinilor uzate, unde numarul de autovehicule rulate ALD Automotive vandute anul trecut a crescut cu 30% fata de 2010. Astfel, la finalul anului 2011 ALD Automotive a comercializat 1 302 de masini uzate, dintre care 1 218 prin intermediul platformei online de licitatii inchise ALD Carmarket.

Rezultatele obtinute de ALD Automotive in 2011 sunt efectul direct al angajamentului continuu al companiei de a oferi servicii de inalta calitate clientilor sai si au fost recunoscute in cadrul celei de a 16-a editii a “Galei premiilor Piata Financiara”, unde ALD Automotive a primit trofeul “Best in operational leasing”.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)