Sediul central Alpha Bank

Alpha Bank recrutează Analist de Business/Sistem IT la Direcția Organizare, care va culege, analiza și evalua cerințele pentru ariile KYC, produse de pasiv și carduri de la unitățile de business, furnizând informații referitoare la modul lor de implementare.

Jobul presupune identificarea soluțiilor tehnice pentru cerințele de business din ariile KYC, produse de pasiv și carduri menite să îmbunătățească eficiența proceselor de business; colaborarea cu analiștii de sistem din echipă pentru analiza, integrarea și implementarea cerințelor care acoperă arii diferite de business/operaționale; colaborarea cu unitățile de business beneficiare pentru implementarea de noi produse/funcționalități în cadrul acestora (definire scenarii de testare, testare internă și suport pentru testele de acceptanță); colaborarea cu furnizorii sistemelor IT și unitățile de business beneficiare pentru identificarea și rezolvarea problemelor tehnice; colaborarea cu unitățile de business beneficiare, Unitatea TI și furnizorii sistemelor IT pentru testarea, rezolvarea problemelor și aplicarea în mediul de producție a noilor funcționalități; furnizarea suportului necesar pentru definirea noilor procese și norme interne, cât și pentru optimizarea celor existente.

Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare; experiență bancară relevantă în aria analizei de sistem/analizei de business pentru ariile KYC, produse de pasiv și carduri; cunoștințe privind produsele, serviciile bancare și fluxurile operaționale aferente acestora, reprezintă un avantaj; abilități în obținerea de informații, documentare, procesare și sinteză a
informațiilor; certificare în analiză de business este un plus; PL/ SQL este un plus; Limba engleza – nivel avansat.

La Alpha Bank vei gasi un mediu de lucru dinamic și flexibil. ”Te vom susține să te dezvolți, să dobândești și să îți perfecționezi aptitudinile esențiale pentru a te putea dezvolta profesional. îți creăm cele mai bune oportunități și te sprijinim în tot ceea ce faci pentru că noi credem că oamenii sunt cea mai de preț resursă”, subliniază reprezentanții departamentului de resurse umane din cadrul băncii. Pentru a aplica pentru acest job trebuie să trimiți CV-ul însoțit de o scrisoare de intenție la cariere@alphabank.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)