Alpha Bank digitalizeaza muzeul Peles

Muzeul Național Peleș și Alpha Bank România pun la dispoziția turiștilor soluții complete de plată pentru a îmbunătăți experiența de acces în muzeu, până de curând singura modalitate de plată disponibilă fiind doar prin numerar.

Carduri cu care poți achita vizita la muzeu

Astfel, Muzeul Național Peleș beneficiază acum de terminale POS Alpha Bank, ce acceptă carduri emise sub siglele celor mai importante organizații de plată din lume – Visa, Mastercard, American Express, UnionPay – la punctele de vânzare bilete ale castelelor Peleș și Pelișor, dar și la magazinul de suveniruri.

Muzeul facilitează accesul vizitatorilor prin intermediul Alpha Bank Romania, care a completat soluția de plată la magazinul de bilete cu serviciul de plată online cu cardul a biletelor de acces, direct de pe site-ul www.peles.ro. Tot de pe site-ul www.peles.ro se pot achiziționa acum prin plata cu cardul și cărțile editate de Muzeul Național Peleș, din secțiunea “Librărie” (www.librarie.peles.ro).

Turiștii care vizitează Palatul Peleș și care au nevoie de numerar pentru cumpărături viitoare în stațiunea Sinaia au, de asemenea, acces și la un ATM Alpha Bank în cadrul muzeului.

Tiberiu Mercurian: Ne dorim să îmbunătățim experiența de vizitare a acestui obiectiv cultural european

“Ne bucurăm să susținem programul de digitalizare a Muzeulul Peleș, unul dintre cele mai valoroase monumente arhitectonice din România. Este un demers prin care ne dorim să îmbunătățim experiența de vizitare a acestui obiectiv cultural european, punând la dispoziția turiștilor soluții complete de plată. Continuăm să sprijinim cultura, considerăm că este esențială pentru dezvoltarea societății și rămânem, totodată, consecvenți angajamentului de a oferi o experiență de plată îmbunătățită, simplă, rapidă și sigură”, a spus Tiberiu Mercurian, Director Marketing, Alpha Bank România.

“La începutul acestui an, Muzeul Național Peleș, prin intermediul Alpha Bank România, a început procesul de digitalizare, augmentându-și astfel, calitatea serviciilor pe care le oferă publicului său. Deschiderea și rapiditatea cu care reprezentanții Alpha Bank România au venit în întâmpinarea cerințelor muzeului, punând la dispoziția turiștilor care au trecut pragul Castelelor Peleș și Pelișor soluții complete de plată, au făcut ca experiența de vizitare să fie cât mai plăcută, aliniind astfel Muzeul Național Peleș la standarde internaționale”, a spus ;i Narcis Dorin Ion, directorul Muzeului Național Peleș.

Despre Muzeul Național Peleș

Muzeul Național Peleș, cu cele două castele-monument, Peleș și Pelișor, pe care le administrează, este o instituție de top în peisajul muzeal din România.

Ctitorie a primului rege al României, Carol I de Hohenzollern, complexul Peleș din Sinaia reprezintă un reper istoric și cultural, fiind în prezent un brand național. Frumusețea arhitecturală, bogăția și varietatea colecțiilor expuse, precum și măiestria artistică a decorațiilor în lemn care împodobesc interioarele castelelor Peleș și Pelișor, conferă celor două reședințe regale caracter de unicat în Sud-Estul Europei. Acestea sunt completate de dotările tehnice care, în epocă, reprezentau ultimele cuceriri tehnologice.

Acestor atuuri li se alătură calitatea evenimentelor organizate, a publicațiilor cu caracter științific și, de asemenea, a serviciilor oferite, Muzeul Național Peleș contribuind activ la promovarea și valorificarea patrimoniului cultural național.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)